Seguim recomanat plats de la Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella... Per avui: PIT DE POLLASTRE A LA ROMANA, AMB VINAGRETA DE MENTA I AMANIDA D'ESTIU AMB BLAT, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients:

• Pits de pollastre
• Farina i ou a batedor

Per l’amanida
• 100 gr de blat
• 1 L d’aigua
• Sal
• 50 Gr de pebre vermell
• 50 Pebre verd GR
• 1 tomàquet
• 1 ceba tendra
• 2 grans d'all
• 30 ml d’oli d’oliva
• 10 ml de vinagre de xerès

Per a la vinagreta de pebre
• 80 GR D Ehierbabuena200 ml d’oli d’oliva
• 10 Gr d Rallado
• 40 ml de salsa de soja

elaboració

Netejarem els pits i el cuir cabellut.
Reserva fins que passi.

Per l’amanida
Cuineu el blat amb aigua salada el temps indicat pel proveïdor. Escorreu i deixeu de cuinar amb aigua amb gel. Reserveu les verdures netes i tallades a Ciselee- Escalador de tomàquet EL 30 segons. Deixa de cuinar cuir i pepitas. Talleu el cas. Escald all i chop ciselee.
Barregeu tots els ingredients i vestiu -vos amb oli i vinagre. Reserva freda fins passar.

Per a la vinagreta de pebre
Escaldeu les fulles de menta 30 segons i deixeu de cuinar.
Turmize amb gingebre ratllat, Oli i soja. Per enganxar.
Reserva en fred fins que passi.
A la passada. Farina i aneu per ou els cims de pollastre.
Munteu una base amb l’amanida i poseu els pits a sobre.
Decoreu amb vinagreta de menta.

Una vegada que les PIT DE POLLASTRE A LA ROMANA, AMB VINAGRETA DE MENTA I AMANIDA D'ESTIU AMB BLAT estan preparats per servir, No hem d’oblidar l’opció d’un bon vi per a un maridatge ideal ... Per a aquest plat recomanem tres opcions de vi blanc…

vi: Auzells
celler: Tomàs Cusiné
DO: Costers del Segre

Tomas Cusine Sommelier Gourmet

vi: Rita
celler: Vinyes Domènech
DO: Montsant

Rita Vinyes Domenech Sommelier Gourmet

vi: Cèrvoles Blanc
celler: Cèrvoles
DO: Costers del Segre

Vino Cervoles Sommelier Gourmet

¿Inclouries algun altre vi? Deixa els teus comentaris ...

Per obtenir més informació, visiteu Sommelier Gourmet aplicació, la guia de vins que et permet consultar fins 1100 combinacions de maridatges amb plats nacionals i internacionals de tot tipus.

*recepta: Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella. http://terradescudella.com

terradescudella_header6