Seguim recomanat plats de l'Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella… Para hoy: strogonoff filet, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients:

1 filet de porc
1 ceba
1 això
100 GR. xampinyons
1 copa de vi negre
1 c.c. de mostassa a l'antiga
Crema de llet
mantega
Oli de gira-sol
Sal i pebre

elaboració

Tallar el filet a tires i daurar en paella. reservar.

A la mateixa paella: ofegar la ceba en juliana, afegir l'all laminat i ofegar. Afegir els xampinyons tallats a làmines, coure tot junt fins que els bolets estiguin al punt. Afegir les tires de carn reservades, el vi i una cullerada de mostassa. Reduir el vi a la meitat i afegir la crema de llet. Lligar la salsa.

Una vegada que els de Filets Stroganoff estiguin preparats per servir, no hem d'oblidar l'opció d'un bon vi per a un maridatge ideal ... Per a aquest plat us recomanem un vi d'estil negre bóta per a un maridatge ideal:

vi: Gaintus
celler: RMS MontRubí
DO: Penedès
varietats: Sumoll

vi: Cèrvoles Selecció Vinyes de Muntanya
celler: Cèrvoles
DO: Costers del Segre
varietats: Garnatxa de Cérvoles

vi: Abadal 5 Merlot
celler: Abadal
DO: Pla de Bages
varietats: Merlot

vi negre

Per a més informació consulta Sommelier Gourmet aplicació, la guia de vins que et permet consultar fins 1100 combinacions de maridatges amb plats nacionals i internacionals de tot tipus.

terradescudella_header6