Maridatges Sommelier Gourmet: AMANIDA D'ALVOCAT I POLLASTRE A VINAGRETA
Seguim recomanat plats de la Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella... Per avui: AMANIDA D'ALVOCAT I POLLASTRE A VINAGRETA, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients:
• 1 ceba vermella
• 50 ml de vinagre de Mòdena
• 50 gr de sucre
• 1 mica de sal
Per al guacamole
• 1 alvocat
• 1 gra d'all
• 1 ceba tendra
• Manat de coriandre
• 1 bitxo
Per al pollastre
• 1 pit de pollastre
• 150 ml d’oli d’oliva
• 50 ml de vinagre de xerès
• 1 ceba tendra
• 1 pastanaga
• 1 c.s. de mel
• Sal i pebre
• Julivert o cibulet picat
• 1 clau d'olor
• 1 fulla de llorer
elaboració
Per al pollastre
Fregim el pit de pollastre uns 8 minuts i retirem.
Tallem la ceba en ciselée i la pastanaga en brunoise. Ajuntem amb la resta d'ingredients afegint l'oli a el fil. Filetegem el pollastre i afegim la vinagreta per sobre. Deixar reposar unes 2 hores.
Per al guacamole
Piquem la ceba i l'all escaldem en ciselée i xafem amb l'alvocat. Ajustem de sal i reservem
Per a la ceba
Piquem la ceba en juliana i deixem macerar 2 hores amb la resta de components.
muntatge
Col·loquem una besi de ceba escorreguda, cobrim amb el guacamole i acabem amb els filets de pollastre. Regar amb la vinagreta.
Una vegada que la AMANIDA D'ALVOCAT I POLLASTRE A VINAGRETA aquest llista per servir, no hem d'oblidar l'opció d'un bon vi per a un maridatge ideal ... Per a aquest plat us recomanem cinc opcions de vi blanc criança.
Rita de Vinyes Domènech y DO Montsant.
Can Feixes Chardonnay de Can Feixes Huguet y DO Penedès.
Cèrvoles Blanco de Cèrvoles y DO Costers del Segre.
Nora Da Neve de Viña Nora de DO Rías Baixas.
1583 Albariño de Fefiñanes de Palacio de Fefiñanes de DO Rias Baixas.
¿Inclouries algun altre vi? Deixa els teus comentaris ...
Per obtenir més informació, visiteu Sommelier Gourmet aplicació, la guia de vins que et permet consultar fins 1100 combinacions de maridatges amb plats nacionals i internacionals de tot tipus.
*recepta: Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella. http://terradescudella.com
Tridante Corb
excel·lent, moltes gràcies per aquestes delicioses receptes amb alvocats. Aquest fruit m'encanta ja que té molts beneficis, podrien parlar de propietats de l'alvocat
recetasrapidas.blog
Hola.
Moltes gràcies per aquesta fantàstica recepta, m'ha sortit deliciosa!!!!! No sabia que fos tan fàcil fins que el vaig llegir al bloc. de fet, m'he animat i he pujat la meva pròpia versió al meu blog.
Et deixo aquí un enllaç al meu article per si et ve de gust fer-li un ull: https://www.recetasrapidas.blog/guacamole-receta/
moltes gràcies.
una salutació