Seguim recomanat plats de l'Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella… Para hoy: Ceviche de salmó amb pinya i alvocat en mostassa a l'antiga, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients:

1 suprema de salmó
1 tros de pinya natural
1 lima
Oli d'oliva
Una mica de coriandre picat
Una mica de julivert picat
AC. S. de pebrot vermell en brunoise
1 C.S. de pebrot verd en brunoise
1 C.S. de ceba tendra
1 alvocat
Una mica de blat de moro dolç
Mostassa a l'antiga
Sal i pebre

elaboració

Tallar la suprema de salmó (congelat) en rodanxes llargues, condimentar i macerar en un amaniment de llima, suc de pinya, oli d'oliva i mostassa a l'antiga durant una hora.

Tallar l'alvocat de manera atractiva, les verdures en brunoise i reservar per al passi. Picar de l'coriandre i el julivert.

Muntar el plat tenint en compte combinar tots els ingredients, reservar l'amaniment per decorar com a salsa, escampar-hi el coriandre i el julivert picats.

Una vegada que el “Ceviche de salmó” estigui llest per servir, no hem d'oblidar l'opció d'un bon vi per a un maridatge ideal ... Per a aquest plat us recomanem diferents opcions de vi blanc criança per a un maridatge ideal:

vi: Rita
celler: Vinyes Domènech

vi: Pic
celler: Solergibert

vi: Gramona Xarel.lo Font Jui
celler: Gramona

vi: Auzells
celler: Tomàs Cusiné

vi: Blanc de Gresa
celler: Vinyes d’Olivardots

vi blanc

Per a més informació consulta Sommelier Gourmet aplicació, la guia de vins que et permet consultar fins 1100 combinacions de maridatges amb plats nacionals i internacionals de tot tipus.

terradescudella_header6

Els comentaris estan tancats.