Maridatges Sommelier Gourmet: TONYINA EN DOS COCCIONS AMB TOMÀQUETS, CIRERES I OLIVES
Seguim recomanat plats de la Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella... Per avui: TONYINA EN DOS COCCIONS AMB TOMÀQUETS, CIRERES I OLIVES, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients:
• 600 gr de atún
• 2 grans d'all
• 200 ml d’oli d’oliva
• 1 piel de limón
• Hierbas aromáticas
• 200 gr de tomate cherry
• 100 gr de cerezas
• 50 ml de vinagre de Mòdena
• 1 c. tomate concentrado
• 40 gr de aceitunita negra
• 20 gr de alcaparras
• 1 anchoa
• Hierbas aromáticas
elaboració
Limpiamos el atún y confitamos a 40 ºC unos 15 minutos en aceite de oliva aromatizado. Retirar y reservar hasta pase.
Picamos la anchoa y freímos con el ajo fileteado y la piel de limón unos 3 minuts. Añadimos los tomates sin piel t las
cerezas deshuesadas. Freímos unos 3 minutos y espolvoreemos con el azúcar. Añadimos el vinagre el concentrado de
tomate y las alcaparras y las aceitunas picadas. Alargar cocción 1 minuto y retirar.
Freír al pase el atún al gusto y salsear.
Una vegada que el TONYINA EN DOS COCCIONS AMB TOMÀQUETS, CIRERES I OLIVES aquest llest per servir, no debemos olvidar la opción de un buen vino para un maridaje ideal… Para este plato os recomendamos cuatro opciones de vino Blanco crianza.
Finca la Garriga de Castillo de Perelada y DO Empordà.
Finca Els Camps Macabeu de Jané Ventura y DO Penedès.
Acústic Blanco de Celler Acústic y DO Montsant.
Artadi Viñas de Gaín Blanco de Bodegas Artadi y DO Rioja.
¿Inclouries algun altre vi? Deixa els teus comentaris ...
Per obtenir més informació, visiteu Sommelier Gourmet aplicació, la guia de vins que et permet consultar fins 1100 combinacions de maridatges amb plats nacionals i internacionals de tot tipus.
*recepta: Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella. http://terradescudella.com