Mare no hi ha més que una i no cal dir que tot el que es pugui merèixer és poc. Per gaudir aquest dia tan especial, sommelier Gourmet os recomienda una selección de espumosos ideales para descorchar en el momento de la comida o cena.

cava: Huguet Gran Reserva Brut Nature
celler: CAN FEIXES
DO: CAVA

pot Feixes

cava: Antoni Canals Nadal Gran Vintage
celler: CANALS NADAL
DO: CAVA

Canals nadal

cava: Elías Terns Brut Nature Gran Reserva
celler: PARATÓ
DO: CAVA

Paella

cava: Castellroig Brut Nature Gran Reserva
celler: CASTELLROIG
DO: CAVA

Castell

cava: Do Brut Nature Gran Reserva Vintage
celler: JANE VENTURA
DO: CAVA

Jane Ventura

cava: Maria Rigol Brut Nature Gran Reserva
celler: MARIA RIGOL
DO: CAVA

Maria Rigol

cava: Agustí Torelló Mata-Barrica
celler: AGUSTÍ TORELLÓ MATA
DO: CAVA

Agusti Torello Mata

 

Recuerda que:

-La temperatura ideal per servir els caves joves és entre els 5 i 8ºC; els caves amb criança se serveixen entre els 7 i els 10ºC.

-La copa ideal per gaudir d'un bon cava ha de ser de vidre fi i transparent, ha de ser aflautada o en forma de tulipa, així evitem que les aromes es desprenguin amb massa rapidesa.

Per a més informació consulta sommelier Gourmet aplicació, la guia de vins que et permet consultar fins 1100 combinacions de maridatges amb plats nacionals i internacionals de tot tipus.