Cuina de Nadal: Maridatges ideals per gaudir de les festes de cap d'any (menú 7)
Seguimos compartiendo diferentes opciones de maridajes para disfrutar de estas fiestas de fin de año…Hoy os recomendamos…
Plató 1: Foie gras
maridatge: Castellroig Brut Nature Gran Reserva
varietals: Xarel.lo-Macabeo
celler: CASTELLROIG
DO: CAVA
Plató 2: Tiras de cerdo en tempura
maridatge: Castellroig Rosat
varietals: Garnacha-Trepat
celler: CASTELLROIG
DO: CAVA
Plató 3: Lenguado en salsa normanda
maridatge: La Fou els Amelers
varietals: Garnatxa blanca
celler: LA FOU
DO: TERRA ALTA
Plató 4: Gall Negre del Penedès relleno
maridatge: Gaintus Radical
varietals: Sumoll
celler: HERETAT MONT RUBÍ
DO: PENEDÈS
I si només us ve de gust Cava, us proposem, Nadal Brut Nature Gran Reserva de NADAL , un cava ideal para acompañar todos tus platos de navidad.
¿Inclouries algun altre cava o vi? Deixa els teus comentaris ...
Per a més informació consulta Sommelier Gourmet aplicació, la guia de vins i caves que et permet consultar fins 1100 combinacions de maridatges amb plats nacionals i internacionals de tot tipus.
Aplicació disponible per a dispositius iOS https://goo.gl/nrooW i Androidhttp://goo.gl/3WTTE5