Cuina de Nadal: Maridatges ideals per gaudir de les festes de cap d'any (menú 6)
Seguim compartint diferents opcions de maridatges per gaudir d'aquestes festes de nadal ... Avui us recomanem ...
Plató 1: Dados de salmón marinado
maridatge: Assemblea Colet
varietals: Pinot Noir-Chardonnay
celler: PAQUET
DO: CLÀSSIC PENEDÈS
Plató 2: Surtido ibéricos
maridatge: A Posteriori Brut Rosat
varietals: Merlot
celler: PAQUET
DO: CLÀSSIC PENEDÈS
Plató 3: Lubina a la sal con salsa de azafrán
maridatge: Pardas Xarel.lo
varietals: Xarel-lo
celler: PARDAS
DO: PENEDÈS
Plató 4: Cochinillo asado
maridatge: Els Escurçons
varietals: Garnatxa
celler: MAS MARTINET
DO: PRIORAT
I si només us ve de gust Cava, us proposem, Argila Rosé Brut Nature Reserva de MAS BERTRAN, un cava ideal para acompañar todos tus platos de navidad.
¿Inclouries algun altre cava o vi? Deixa els teus comentaris ...
Per a més informació consulta Sommelier Gourmet aplicació, la guia de vins i caves que et permet consultar fins 1100 combinacions de maridatges amb plats nacionals i internacionals de tot tipus.
Aplicació disponible per a dispositius iOS https://goo.gl/nrooW i Android http://goo.gl/3WTTE5