Cuina de Nadal: Maridatges ideals per gaudir de les festes de cap d'any (menú 4)
Seguim compartint diferents opcions de maridatges per gaudir d'aquestes festes de nadal ... Avui us recomanem ...
Plató 1: Vol au vents de frutos del mar
maridatge: Elías Terns Brut Nature Gran Reserva
varietals: Xarel.lo-Macabeu-Parellada-Chardonnay
celler: PARATÓ
DO: CAVA
Plató 2: Timbal de gambas y caviar
maridatge: Aloers
varietals: Xarel·lo
celler: CELLER CREDO
DO: PENEDÈS
Plató 3: Magret de pato con salsa agridulce
maridatge: Edetària Negre Selecció
varietals: Garnacha peluda-Garnacha-Cariñena
celler: EDETÀRIA
DO: TERRA ALTA
I si només us ve de gust Cava, us proposem, Agustí Torelló Mata-Barrica de AGUSTÍ TORELLÓ MATA, un cava ideal para acompañar todos tus platos de navidad.
¿Inclouries algun altre cava o vi? Deixa els teus comentaris ...
Per a més informació consulta Sommelier Gourmet aplicació, la guia de vins i caves que et permet consultar fins 1100 combinacions de maridatges amb plats nacionals i internacionals de tot tipus.
Aplicació disponible per a dispositius iOS https://goo.gl/nrooW i Android http://goo.gl/3WTTE5