Cuina de Nadal: Maridatges ideals per gaudir de les festes de cap d'any (menú 2)
Seguim compartint diferents opcions de maridatges per gaudir d'aquestes festes de nadal ... Avui us recomanem…
Plató 1: Carpaccio de cigalas
maridatge: Do Brut Nature Gran Reserva Vintage
varietals: Macabeo-Xarel.lo-Parellada
celler: JANE VENTURA
DO: cava
Plató 2: Turbot grillée al hinojo
maridatge: Mas Rodó Macabeu
varietals: Macabeu
celler: MAS RODÓ
DO: PENEDÈS
Plató 3: Roast beef
maridatge: Les Pujoles Ull de Llebre
varietals: Ull de Llebre
celler: ORTO VINS
DO: MONTSANT
I si només us ve de gust Cava, us proposem, Celler Batlle de varietales Xarel.lo-Macabeo, de Bodegas Gramona, un cava ideal para acompañar todos tus platos de navidad.
¿Inclouries algun altre cava o vi? Deixa els teus comentaris ...
Per a més informació consulta Sommelier Gourmet aplicació, la guia de vins i caves que et permet consultar fins 1100 combinacions de maridatges amb plats nacionals i internacionals de tot tipus.
Aplicació disponible per a dispositius iOS https://goo.gl/nrooW i Androidhttp://goo.gl/3WTTE5