Cuina de Nadal: Maridatges ideals per gaudir de les festes de cap d'any (menú 1)
Per a la nostra publicació d'avui, us compartirem diferents opcions en maridatges per gaudir d'aquestes festes de nadal…
Plató 1: Caviar en crema de coliflor
maridatge: Castell Sant Antoni Gran Reserva
varietals: Macabeo-Xarel.lo-Parellada-Chardonnay
celler: Castell San Antoni
DO: cava
Plató 2: Bogavante al perfume de jenjibre
maridatge: Masia Carreras Blanc
varietals: Cariñena blanca-Picapoll-Garnacha blanca
celler: Martín Fabra
DO: Empordà
Plató 3: Cabrito al horno
maridatge: SDM Solergibert de Matacans
varietals: Cabernet Franc-Cabernet Sauvignon
celler: Solergibert
DO: Pla de Bages
I si només us ve de gust Cava, us proposem, Recaredo Reserva Particular, de varietales Xarel.lo-Macabeo, de Bodegas Recaredo, un cava ideal para acompañar todos tus platos de navidad.
¿Inclouries algun altre cava o vi? Deixa els teus comentaris ...
Per a més informació consulta Sommelier Gourmet aplicació, la guia de vins i caves que et permet consultar fins 1100 combinacions de maridatges amb plats nacionals i internacionals de tot tipus.
Aplicació disponible per a dispositius iOS https://goo.gl/nrooW i Android http://goo.gl/3WTTE5