Canelons de lluç, gambes i salmó a el perfum de cava per gaudir d'aquestes festes de nadal.
Seguim recomanat plats de l'Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d'Escudella ... Per avui un plat de Nadal: Canelons de lluç, gambes i salmó a el perfum de cava, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients:
Un paquet de canelons precuits
Formatge emmental ratllat
Per al salmó
400 g. de salmó fresc
400 g. de lluç
20 cues de gambes
1 fulla de llorer
Una branca de julivert
Una ampolla de cava sec
Per al sofregit
Una ceba ciselé
Mantega i oli per ofegar la ceba
50 a 100 ml. de crema de llet
50 g. de suc de cocció de l'peix
Sal i pebre
Per a la beixamel de peix
40 g. de farina
500 g. fumet
25 g. de mantega
El líquid de coure el peix
elaboració
Preparar els canelons seguint les instruccions de l'paquet.
Ofegar lentament la ceba en mantega i una mica d'oli perquè no es cremi la mantega. Mentre en un recipient, apte per a forn, posar el peix, els caps de les gambes i ho ruixem amb el cava. Tapar amb paper d'alumini i coure de 10 a 15 minuts a l'forn a 150 º C.
Escórrer el peix menys els caps de les gambes, colar per xinès, recuperant tot el suc de la cocció. reservar.
Esmicolar el peix i trossejar les cues de les gambes, afegir-les a l'sofregit i ofegar. Afegir la crema de llet, el suc de cava i lligar. Rectificar de sal.
Per a la beixamel de peix
Fondre la mantega en una reductora i ofegar-hi la farina. Quan estigui daurada afegir el suc de cocció de l'peix i el fumet. Remenar enèrgicament amb el batedor. Rectificar de sal i pebre.
A la passada per ració
Posar els canelons en una font, naparlos amb la beixamel de peix, empolvorar amb formatge ratllat i gratinar.
Una vegada que els Canelons de lluç, gambes i salmó a el perfum de cava, estiguin a punt per servir, no hem d'oblidar l'opció d'un cava per a un maridatge ideal ... Per a aquest plat us recomanem ...
cava: Recaredo Reserva Particular-bn
celler: Recaredo
varietals: Macabeu, Xarel·lo
cava: Maria Rigol-bn
celler: Maria Rigol
varietals: Macabeu, Xarel·lo, Parellada
cava: Noa de Bohigas-bn-rv
celler: Bohigas
varietals: Pinot Noir, Xarel·lo
¿Inclouries algun altre cava? Deixa els teus comentaris ...
Per obtenir més informació, visiteu Sommelier Gourmet aplicació, la guia de vins i caves que et permet consultar fins 1100 combinacions de maridatges amb plats nacionals i internacionals de tot tipus.
*recepta: Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella. http://terradescudella.com