CELLERS PREMIADOS POR GILBERT & GAILLARD: D.O. PLA DE BAGES- D.O. EMPORDÀ Aprofitant la recent adjudicació de medalles, per la revista Gilbert & Gaillard, a los cellers catalanes, Sommelier Gourmet analitza les variables de qualitat d'aquests cellers que han seduït el jurat francès.

Llegeix més →

CELLERS PREMIADOS POR GILBERT & GAILLARD: D.O. CONCA BARBERÀ – D.O. COSTERS SEGRE. Aprofitant la recent adjudicació de medalles, per la revista Gilbert & Gaillard, a los cellers catalanes, Sommelier Gourmet analitza les variables de qualitat d'aquests cellers que han seduït el jurat francès.

Llegeix més →

CELLERS PREMIADOS POR GILBERT & GAILLARD: D.O. Tarragona – D.O. Terra Alta Aprofitant la recent adjudicació de medalles, per la revista Gilbert & Gaillard, a los cellers catalanes, Sommelier Gourmet analitza les variables de qualitat d'aquests cellers que han seduït el jurat francès.

Llegeix més →

Sommelier Gourmet us recomana 5 cellers ideals per gaudir de l'enoturisme a la zona de l'Penedès Masia Castell d'Age – Celler Cava Bar Botiga – Vi Gastronomia Natura Masia de segle XVIII rehabilitada en un celler de cava. Finca pionera en viticultura ecològica de Catalunya i Espanya. Oberta a el públic de 10h00 a 18h00. es […]

Llegeix més →

CELLERS PREMIADOS POR GILBERT & GAILLARD: D.O. PRIORAT Aprofitant la recent adjudicació de medalles, per la revista Gilbert & Gaillard, a los cellers catalanes, Sommelier Gourmet analitza les variables de qualitat d'aquests cellers que han seduït el jurat francès.

Llegeix més →

Seguim recomanat plats de l'Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella… Para hoy: SALMON teriyaky AMB RISOTTO DE QUINOA I FIDEUS DE NAP, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients:

Llegeix més →

Seguim recomanat plats de l'Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella… Para hoy: Ceviche DE RAP AMB HUMUS D'ALVOCAT I LLET DE TIGRE, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients:

Llegeix més →